Algemene inrichting

Schilderbedrijf Lasuy verzorgt tevens de algemene inrichting van uw woning. U kan bij ons terecht voor een volledig aanbod raamdecoratie, vloerbekleding en mouluren & ornamenten.

Raamdecoratie,
vloerbekleding
en moluren

Net zoals bij ons schilderwerk, zorgen wij ervoor dat tijdens de plaatsing van deze decoratie alles feilloos verloopt.

Algemene raamdecoratie

Ook op het gebied van raamdecoratie kan u bij ons terecht, voor een volledig, modieus en verrassend aanbod. Zo leveren wij ook gordijnen, vouwgordijnen, horizontale en verticale jaloezieën, plisségordijnen en nog zo veel meer. Ook kunnen wij de volledige montage verzorgen. Op zowel het product als de montage geven wij een garantie !

Algemene vloerbekleding

U vindt bij ons een verrassend aanbod van vloerbekleding. Alle denkbare kleuren en materialen in verschillende prijsklassen worden door onze vakkundig gelegd. Ook kunnen wij een speciaal patroon voor u leggen zodat u verzekerd bent van een uniek en persoonlijk tapijt. U vindt gegarandeerd de vloerbedekking die bij u past.

Moluren & ornamenten

Wij kunnen uw interieur verfraaien met een groot gamma aan moluren en ornamenten zoals gipsen rozetten, kooflijsten, consoles, zuilen en pilaren. U kunt kiezen uit vele verschillende modellen in allerlei vormen en maten De moluur is zeer sierlijk, maar ook zeer stijlvol. Het maakt je huiselijke ruimte groter en ruimer. Moluren heb je in alle maten en vormen. De meest gangbare toepassing van onze gipsornamenten is op plafonds. Maar zelfs wanden en lijsten van spiegels worden sfeervoller met de juiste ornamenten.

Door onze vakbekwame mensen wordt alles met zorg en aandacht voor detail geplaatst en afgewerkt. De hoogwaardige materialen staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur.

Interesse?

Kan jouw woning wel een opknapbeurt gebruiken? Een likje verf kan wonderen doen! Contacteer Lasuy en geniet van ons vakmanschap.
Wij bezorgen u steeds een prijsopgave op maat!

Contact

Raamdecoratie

Gordijnen

Plisségordijnen

Vouwgordijnen

Jalozieën

Twin Weave

Schuifwanden

Geweven hout

Vloerbekleding

Tapijt

Linoleum

Parket

Kurk

Laminaat

Bolon

Sisal