Binnenschilderwerk

Schilderwerk is mensenwerk. Een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring én liefde voor het vak. Onze schilders hebben dit in huis. Zo slagen wij er al jaren in onze klanten tevreden te stellen.

Specialisatie
in diverse
verftechnieken

Lasuy Bvba verzorgt niet enkel uw gewone binnenschilderwerk, maar is tevens gespecialiseerd in het plaatsen van diverse verftechnieken. Indien noodzakelijk maken wij gebruik van glasvezel of schilderdoek. Deze behandeling doet wonderen voor muren die het zwaar te verduren krijgen. Het gebuik van glasvezel of schilderdoek is ideaal voor wanden die extra mooi moeten staan. Alle soorten glasvezel en schilderdoek zijn tevens makkelijk te onderhouden.

Verftechnieken

Schilderen is een van de oudste decoratiemethoden. Al eeuwenlang gebruikt men eenvoudige technieken om interieurs te verfraaien. Tegenwoordig kan er, dankzij een groeiend scala aan materialen, eindeloos gevarieerd worden met kleur en textuur. Bij schilderbedrijf Lasuy Bvba kunnen de nieuwste schilderstechnieken door onze mensen met kennis van zaken worden afgewerkt. Enkele van onze technieken zijn Esterno quartz, Lavafresco, Stucco Velluto, Stucco Profondo,…

Spuittechnieken

Naast onze expertise in allerhande verftechnieken, zijn wij ook gespecialiseerd in verschillende spuittechnieken. Bovendien beschikken wij over een spuitcabine om deze werken zeer precies te kunnen uitvoeren. Contacteer ons voor meer info.

Lees meer     Contact

Ontdek onze
verschillende
verftechnieken

Lavafresco

Stucco Profondo

Stucco Velluto

Streepverf

Esterno quartz